Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Стартираме Нова Версия на Играта "Билярд"!

Стартираме Нова Версия на Играта "Билярд"!

karry преди 23 часа

Уважаеми потребител,

С радост ви информираме, че стартираме нова версия на нашата любима игра "Билярд"!
Всички предходни победи са изтрити, което означава, че всички участници започват от нулата и имат равни шансове да постигнат нови върхови резултати.

През първата седмица след пускането на играта, залозите ще бъдат нулеви. Това е идеалната възможност да изпробвате новите функции без никакъв риск. След изтичането на тестовата седмица, ще активираме всички игрови маси с различни залози и ще отворим постиженията, които можете да отключвате отново.

Не пропускайте шанса да станете част от тази нова глава в историята на "Билярд". Приятна игра и успех на всички!

Екипът на djagi.com

dundakidu преди 20 часа

Благодарим за което... Не знам защо решавате да изтривате натрупаните игри в билярд, въобще не виждам и уловка да сме със занулени чипове, всеки преди време е закупил определен брой чип, което мисля че ние, като играчи имаме право, да ни се възстановят. Благодаря предварително.

larinka преди 20 часа

Пробвах я пет шест игри по ред . Силата на удара - удрям леко а се търкалят доста дълго по цялата маса . Бих много пъти опонента . емотикона Ми успех на всички .

kateto_89 преди 19 часа

Старата версия беше по-добра. А доколкото до чипа и зануляването на игрите не е коректно спрямо нас. Повечето сме си купили чиповете , аз горя с над 500к ,а има хора изгарят с милиони ..

winner23 преди 19 часа

Играта е чудесна,благодаря!!

Loko_1926 преди 18 часа

kateto_89 Ти на всяка манджа меродия Абе жена спри се малко Новата версия е 1000 пъти по добра това че те е яд за едни чипове е друг въпрос ама недейте да коментирате без да знаете.Аман от тролове.

Malcho87 преди 16 часа

Новата версия е Ужас... А за чиповете е малко кофти ,че ни Занулиха.

karry преди 15 часа

Здравейте,
това е съвсем друга версия на играта Билярд и е логично всеки да стартира с нулирани показатели! Няма как за предищна версия да се оставят Х брой изиграни игри и чипове! С тази нова версия, ще отключвате и нови постижения и така е справедливо!

Успех на всички!

mi6etyyy_ преди 11 часа

Здравейте,

Искам да изкажа благодарност за отлично направената игра на Djagi.com. Смятам, че тя е перфектна!

Единствената забележка, която имам, е свързана с физиката на топките: при дори лек удар те продължават да се търкалят по цялата маса.

Благодаря за вниманието.

С уважение, Аз емотикона емотикона емотикона емотикона ) ) ) Аз

iliayana91 преди 11 часа

Супер!

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 26 Теми: 858 Мнения: 22306